Fa homlokzati nyílászárók

egyedi-fa-bejarati-ajto-miskolc

Legyen szó belvárosi lakásról, vagy vidéki családi házról, fa nyílászáróink garantáltan tökéletes harmóniát teremtenek otthonának. 

Asztalos mestereink a fa nyílászáró gyártás során kiemelt figyelmet fordítanak a részletekre. Ez a kulcsa, hogy minden fa nyílászárónk magában hordozza a kifinomult stílust, miközben megfelelnek minden modernkori elvárásnak.

Fa nyílászáróinkat általánosságban 92 mm-es profilvastagsággal gyártjuk. Mivel ez a legoptimálisabb megoldás és így tudjuk garantálni a gyorsabb kivitelezést. Emellett ez a profilvastagság ideális hőszigetelő képességet teremt és akár a passzív házak magas elvárásainak is megfelel.
De természetesen ettől eltérő igényeket is készek vagyunk kielégíteni. Ez igaz minden homlokzati nyílászáró esetén.

Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtóink jellemzően a klasszikus megjelenésű épületek designjához igazodnak. Szeretjük a koloniál-, a viktoriánus stílust, vagy a klasszikus reformkori megjelenést. A 19. században épült belvárosi, nagypolgári épületek fa ajtóiban otthon vagyunk, de a modern stílusú házakhoz is készek vagyunk nagyszerű nyílászáró megoldásokat kínálni.

Fa ablak

A Ropant tömör fa ablakok egyedi megjelenésükkel fejezik ki az épület stílusát és egyediségét. Legyen az art deco, szecessziós, vagy akár bauhaus építészeti stílus. A stílusos megjelenés mellett nagy figyelmet fordítunk a technikai tulajdonságokra is. Ezért fa ablakaink 3 rétegű, hő- és hangszigetelő üvegezéssel vannak ellátva, melyek legalább Ug= 0,5 W/m2K értékkel rendelkeznek.

Fa erkélyajtó

A Ropant fa teraszajtók kiemelkedő stabilitással és hőszigeteléssel rendelkeznek. A klasszikus megjelenés, a modern kivitelezés és a magas minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot és a zavartalan kényelmet.

Emelő toló erkélyajtó

Az emelő toló erkélyajtóink könnyedén nyithatóak és zárhatóak, hogy szabad átjárást biztosítsanak otthona és a kert között. Emellett a szerkezeti felületkezelési eljárásunk garantálja a tartós élettartamot.

Harmonikaszerkezetes erkélyajtó

A harmonikaszerkezetű fa teraszajtók egyedi megjelenésükkel és praktikus működésükkel azonnal magukra vonzzák a tekintetet. A négyszeres gumitömítésnek köszönhetően pedig a hőszigetelő képességre sem lesz gondja.

Toló bukó erkélyajtó

A Ropant fa toló bukó erkélyajtók egyszerűen kezelhetőek és kiválóan illeszkednek modern otthonokhoz és teraszokhoz. A rétegragasztott borovifenyő szerkezet pedig masszív kialakítást eredményez.

Párhuzamos toló erkélyajtó

A párhuzamos toló fa teraszajtóink egyedi megjelenésükkel és strapabíróságukkal a luxust és a funkcionalitást ötvözik. A biztonságról pedig a GO Automatic zár gondoskodik, így Önnek nem kell az illetéktelen behatolók miatt aggódnia.

Télikert

Engedje be a természetet otthonába a Ropant télikert megoldásával, amely az év minden szakaszában kényelmet és eleganciát nyújt. Tömörfa szerkezetük és precíz kivitelezésük garantálja, hogy otthona egyik kiemelt helyisége lesz a télikert.

Rusztikus fa nyílászáró szerkezetek koloniál, viktoriánus, vagy más klasszikus stílusban. Ezt kínálják a Ropant Fa Nyílászárók.