PREMIUM fa ablakok, a passzív partner - Fa nyílászárók - ajtók, ablakok

PREMIUM fa ablakok, a passzív partner

PREMIUM fa ablakok, a passzív partner
ropant premium fa ablak

A Prémium fa ablakok már sokkal többről szólnak, mint a természetes anyagok szeretetéről. Ha ezt választja, legmagasabb igényeit sem kell visszafognia, amelyeket háza, lakása ablakaival kapcsolatban támaszthat. A prémium ablak kivételes felszereltséggel bír, amivel magasan kiemelkedik a piaci átlagtermékek közül, ugyanakkor Ön is joggal lehet büszke választására.

Optimális megoldás az Ön igényeire, kompromisszumok nélkül

A ROPANT PRÉMIUM legújabb termékcsaládunk tervezésekor ötvöztük a sokéves gyártói tapasztalatot az innovatív megoldásokkal. Célunk az volt, hogy a lehető legoptimálisabb terméket tudjuk előállítani az Ön igényeire, kompromisszumok nélkül. Az egyedi profilkialakításnál elsődleges szempont volt a minél jobb hőszigetelés és légzárás, de nagy figyelmet szenteltünk a magasabb biztonsági fokozat elérésére, a lehető legnagyobb működési komfort megtartása mellett. Így ROPANT PRÉMIUM szerkezeteink minimális illesztési hézagokkal, nagyobb szárny-feltakarással, speciális gumitömítésekkel felvértezve elégítik ki a nyílászárókkal szemben támasztott magas követelményeket.

Fokozott teherbírás és megnövelt hőszigetelő tulajdonság

A biztonságos és komfortos működésről az erősített, nagyobb teherbírású, huzatbiztos vasalatok és az egyedülállóan stabil zárfogadók gondoskodnak, természetesen résszellőztetés és hibásműködés-gátló alkalmazása mellett.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb hőszigetelést nyújtsák, szerkezeteinkben mélyebbre süllyesztettük az üveget, melyet igény szerint akár egy speciális gázzáró tömítéssel is el tudunk látni, így az lényegesen hosszabb időn át megtartja hőszigetelő képességét.

A ROPANT PRÉMIUM nyílászárók felületét is – a nem látható helyeken is – a lehető legnagyobb gondossággal négy rétegben felületkezeljük, így hosszú éveken keresztül megtartja eredeti állapotát, egyedülálló szépségét.

Kivételes esztétika

A Premium kategóriánkat teljes szívvel ajánlhatjuk azoknak, akik az esztétikát illetően sem barátai a megalkuvásnak. A Premium ablak megjelenését illetően is a legszebb választás lehet házának, lakásának építése vagy felújítása alkalmával.

A négyrétegű felületkezelés kifogástalan felületi tulajdonságokkal örvendezteti meg, ez az ablak egyszerűen szép akár távolról, akár közelről nézi. A vasalatrendszere illetve a vasalattakarók és az alumínium esővetők igazi high-end trendet képviselnek.

Műszaki részletek

A ROPANT PRÉMIUM 92mm-es profilvastagságban készül, rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból. Háromszoros körbefutó gumitömítéssel a szárnyban ill. a tokban, stulp és üvegléc tömítéssel. Huzatbiztos, biztonsági vasalatrendszerrel, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőztetéssel, téli-nyári bukóállással, vasalattakaróval, akár rejtett vasalattal. Klipszes alumínium tok esővetővel és szárnytakaróval. Fokozott hőszigetelésű háromrétegű (Ug=0,5W/m2K ill. Ug=0,3W/m2K* ) üveggel, hőhídmentes üvegperemmel, speciális gázzáró üvegperem tömítéssel*, egyedi transzparens szárazüvegező profillal*. Négyrétegű felületkezeléssel, akár RAL és egyedi színekben is.

Egyedi rendelésre 102-106 vagy akár 110mm-es profilvastagságban is készülhet, egyedi üvegszerkezetekkel, üveg közti reluxával*. Kérésre bármilyen egyedi műszaki igényt megvalósítunk.

*opcionálisan rendelhető

A PREMIUM ablakokat az alábbi műszaki tartalommal ajánljuk:

92mm-es profilvastagsághoz:

 • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperem (Ug=0.5W/m2K)
 • alumínium tok és szárny esővető
 • ROTO NT erősített biztonsági vasalatrendszer + résszellőztetés
 • háromszoros gumitömítés + üvegbeszorító tömítés
 • vasalattakaró
 • négyrétegű felületkezelés

ajánlott opcionális kiegészítők:

 • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperem + gázzáró tömítés (Ug=0.5W/m2K)
 • háromszoros gumitőmítés + stulp tömítés + üvegbeszorító tömítés

110mm-es profilvastagság

 • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperem (Ug=0.5W/m2K)
 • alumínium tok és szárny esővető
 • ROTO NT erősített biztonsági vasalatrendszer + résszellőztetés
 • háromszoros gumitőmítés + üvegbeszorító tömítés
 • vasalattakaró
 • négyrétegű felületkezelés

ajánlott opcionális kiegészítők:

 • háromrétegű hőszigetelt üveg melegperem + gázzáró tömítés (Ug=0.5W/m2K)
 • négyrétegű hőszigetelt üveg melegperem + gázzáró tömítés (Ug=0.3W/m2K)
 • háromszoros gumitőmítés + stulp tömítés + üvegbeszorító tömítés

A Premium ablak nem csupán egy remek nyílászáró alternatíva a legmagasabb igények számára… igazi életérzés megtestesítője azok számára, akik nem ismerik a kompromisszumokat.

Néhány kép a részletekről:

premium-tech1

Néhány referenciakép PREMIUM ablakokkal:

premium_ref_111
premium_ref_212
premium_ref_313
premium_ref_414
premium_ref_515

Kérjen ajánlatot vagy vegye igénybe szakértelmünket, örömmel állunk rendelkezésére!