Idén teljesen megújult standdal várjuk a Construmán - Fa nyílászárók - ajtók, ablakok

Idén teljesen megújult standdal várjuk a Construmán

Idén teljesen megújult standdal várjuk a Construmán
Construma kiállítás - Ropant

A Ropant a 2017.04.05-09 között megrendezésre kerülő Construma kiállításra teljesen megújult standdal érkezik. Idén a klasszikus stílusú nyílászárókat részesítjük előnyben.

Ha kilátogatnak hozzánk, akkor találkozhatnak a Ropant teljesen egyedi konstrukciójával, a 3+1 kivitelű harmonika szerkezettel, amelynek jellegzetessége a süllyesztett küszöb. A konstrukció egy bejárati ajtó főszárnyból és három harmonika szárnyból áll. Az új megoldás a felhasználását tekintve ajánlott nagyobb belső terek és kert kapcsolódásának elválasztására, tökéletes megoldás lehet télikertek elválasztásához, de ha Ön egy klasszikus kialakítású üzletben gondolkodik, akkor mindenképpen látogasson ki Construmára és nézze meg élőben az új konstrukciót.

A standunkon egy klasszikus stílusú bejárati ajtót is megtekinthet, kétszínű felületkezeléssel. A külső oldalon erőteljes zöld szín, a belső oldalon pedig tört fehér színű kompozícióval készített különlegességről van szó.

Ezenkívül egyedi kiegészítőkkel, textil árnyékolókkal is felszereljük kiállított szerkezetinket.

Kérjük, látogasson meg minket idén a Construma kiállításon, mert amellett, hogy megtekintheti új konstrukcióinkat, egyedi kedvezménnyel is meglepjük:

5% kedvezményt adunk mindenkinek, aki a standunknál feliratkozik.

Ha tehát most készül felújítani, építkezik vagy klasszikus stílusú üzlet kialakításában gondolkodik és minőségi fa nyílászárót szeretne, akkor mindenképpen érdemes velünk konzultálnia.

Itt talál minket a Construmán: A pavilon 205B

A Construma térképének megnyitása új ablakban >>