BASIC fa ablakok, az elérhető komfort - Fa nyílászárók - ajtók, ablakok

BASIC fa ablakok, az elérhető komfort

BASIC fa ablakok, az elérhető komfort
ropant basic fa ablakok

Sokan sokfélék vagyunk, de ha otthonunkról van szó, bárki megmondhatja, a fa ablakok igazi varázsa meleggé változtat minden házat. Az idilli otthon hangulata nem nélkülözheti a méltó gonddal gyártott és illesztett fa nyílászárókat, amelyek közel hozzák a természetet és meghatározhatják gyermekeink emlékeit.

A Basic tipus sem kivétel, a fa árnyalatainak szépsége minden természetes anyagokat kedvelő család számára elhozza a nyugalmas esték emlékezetes hangulatát.

Basic fa ablakainkat projektekhez vagy családi építkezések a alapvető igényeinek kiszolgálásához javasoljuk. A Basic ablakok kiválasztásának legfontosabb jellemzője, hogy utánozhatatlanul gazdaságos megoldást valósítanak meg olyan helyeken, ahol egyértelmű hőszigetelési követelményeknek kell megfelelniük.

A ROPANT BASIC család 68mm-es profilvastagságban készül. Rétegragasztott, hossztoldott alapanyagból. Kettős gumitömítéssel. Huzatbiztos vasalatrendszerrel. Alumínium tok esővetővel. Normál (Ug=1,0W/m2K) kétrétegű hőszigetelő üveggel. Kétrétegű természetes hatású felületkezeléssel…

Basic ablakainkat az alábbi műszaki jellemzőkkel ajánljuk:

  • jellemzően 68 mm-es profilmérettel,
  • kétrétegű hőszigetelt üveggel ajánljuk (Ug=1.0W/m2K),
  • alumínium tok és szárny esővetővel,
  • ROTO NT félbiztonsági vasalatrendszerrel,
  • kettős gumitömítés + stulp tömítéssel,
  • kétrétegű felületkezeléssel.

A Basic ablakok ellenállnak a mindennapos időjárási viszontagságoknak, évekig szép és tartós felülettel szereznek örömet tulajdonosaiknak.

Néhány kép a részletekről és pár referenciafotó

basic_ref_102
basic_ref_203
basic_ref_304
basic_ref_405
basic_ref_506
Alumínium szárny- és tok vízvető
Kettős gumitömítés
Roto NT vasalat

Kérjen ajánlatot vagy vegye igénybe szakértelmünket, örömmel állunk rendelkezésére!