Az üvegezés - Fa nyílászárók - ajtók, ablakok

Az üvegezés

Az üvegezés
ajtóüveg, üvegezés

Az üveg nyílászárókban betöltött esztétikai szerepe vitathatatlan. A jól megválasztott üvegtípus önmagában is meghatározhat egy homlokzatot.

Az energiahatékony nyílászáró elengedhetetlen összetevője a megfelelő hőszigetelő üvegszerkezet. Ez egyrészt alacsony Ug értéket biztosít a fejlett réteg-bevonatoknak köszönhetően, másrészt megnyerő napenergia-áteresztéssel rendelkezik. Kielégíti az átlátszóság és a homogenitás területén támasztott legmagasabb elvárásokat.

Üvegbeszállító partnerünk közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hőszigetelő üveggyártásban. A legmodernebb technológiával, a nagy üveggyártók fejlesztési törekvéseit szem előtt tartva és alkalmazva készítik a ROPANT nyílászárókba épített hőszigetelő üvegeket.

A sokéves együttműködés eredményeképpen eleget tudunk tenni vevőink legelképesztőbb elképzeléseinek. Lehetőség van a hagyományos hőszigetelő üvegek mellett (Ug=1,0 W/m2K – Ug=0,3 W/m2K), ragasztott biztonsági (betörésbiztostól a golyóálló bankbiztonsági üvegig), hanggátló (Rw=36dB – Rw=53dB), speciális naphővédő és a kimagaslóan tiszta átláthatóságot és színhűséget biztosító, valamint az egyedi arculatot meghatározó színes és reflektív üveg kiválasztására.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk néhány gyakori üveg műszaki paramétereit:

üvegtipusok jellemzői, ajtóüveg

Néhány referenciafotó:

ajtouvegek-ref01
ajtouvegek-ref02
ajtouvegek-ref03
ajtouvegek-ref04
ajtouvegek-ref05
ajtouvegek-ref06
ajtouvegek-ref07
ajtouvegek-ref08
ajtouvegek-ref09
 

Itt küldheti el kérdését, üzenetét:

Név:

E-mail:

Telefon:

Város, régió:

Üzenet: